2018年1月2日星期二

İyi haber: Çin 'in ilk büyük boyutu 940nmVCSEL uzatma kütle üretimi elde etmek

   Shenzhen yükseldi opto Co., LtdLED Flood ışık üreticileri,LED duvar yıkayıcı ışık tedarikçiler,LED smd 5730 Flood ışık

      Çin 'in ilk bağımsız fikri mülkiyet hakları 4-Inch 940nm VCSEL dikey kavite yüzey yayan lazerler başarıyla çekirdek üretiminde geliştirilmiştir, ve hızlı bir şekilde Tayvan ve anakara için aşağı üreticileri gönderilecektir akış sınaması. 2016 Temmuz 'dan bu yana, Çin 'in ilk büyük 6-inç PHEMT epitaxy, Ulusal bağımsız bilim ve teknoloji ekibi, Profesör Tang yavuz ve Dr Yang oluşan, tüm yuvarlak ilerleme ve ürün hattının teknik gücünü temsil eder SMIC, hangi daha hızlı bir atılım elde, öncü v mikroişlemciler büyük ölçekli Epitaksiyel Sanayi ve dünya standartlarında çekirdek teknolojisi akıllı teknoloji çağında senkronize.

      Son zamanlarda, Apple piyasaya Iphone8, Iphonex VCSEL yarıiletken lazer teknolojisi benimsedi, VCSEL yaygın endişe uyandırdı. Endüstri, VCSEL ürünleri Apple endüstri zincirine sadece önemli bir atılım değil, aynı zamanda büyük bir atılımın tüketici alanında yarıiletken lazer teknolojisinin temsilcisi olarak VCSEL teknolojisine sahip olduğuna inanıyor, VCSEL Laser IPhone sanayi zinciri girecek, optik cihazlar sanayi sektöründen tüketici sektörüne olacaktır.

     Peki VCSEL Laser nedir? dikey kavite yüzey yayan lazerler (dikey-kavite yüzey yayan Laser, VCSEL, ve dikey rezonans kavite yüzey yayan lazerler) lazer ışını üst yüzeye dik olan bir yarıiletken lazer, lazer farklıdır kesme bağımsız yongadan yapılan kenar şeklindeki lazer ışını.

      VCSEL, yeni nesil optik depolama ve optik haberleşme uygulamalarını temel cihazların, internet talebi ve optik depolama yoğunluğu için bir roman yaklaşımının sağlanması sürekli iyileştirilmesi için. VCSEL ve uygulama gereksinimlerinin geliştirilmesi ile, cep telefonu ve tüketici elektroniği alanlarında sadece daha fazla ve daha önemli rol VCSEL, VCSEL de yüz tanıma, 3D algılama, jest algılama ve VR (sanal gerçeklik) için kullanılabilir/ AR (Augmented gerçeklik) Bay (melez gerçeklik) ve benzeri. Tabii ki, VCSEL gelecekte de yaygın olarak şeylerin internette kullanılabilir, 5g iletişim, RF bileşenleri, adas (Gelişmiş sürüş sistemi) ve benzeri.

      40G ve 100g haberleşme teknolojisinin geliştirilmesine yönelik optik iletişimin faydaları alanı, VCSEL lazer 'in pazar talebi geliştirmeye devam edecek, ancak gelecekteki en büyük pazar uygulaması Smartphone alanı olacaktır. Bu 2017 Smartphone VCSEL lazer talebi 60.000.000, 2018 hızla 120.000.000, 2014 ulaşır, temelde her yıl iki katına devam edecektir bekleniyor, optik haberleşme ihtiyaçlarından çok daha fazla 240.000.000. Optik iletişim alanında, VCSEL laserlerin uygulanması bir eğilim haline gelmiştir, ama şu anda ticari ürünleri başlatmak için yeteneği vardır, yani, hafif. 5g ve şeylerin Internet hızlı gelişimi, trafik veri patlama sonuçlanan, yüksek hızlı düşük güç cihazları için talep artmaktadır.

Daha fazla bilgi için lütfen girin:http://www.outdoorlightingsupplier.com/

没有评论:

发表评论