2015年9月9日星期三

led reflektör fabrika çin

  Shenzhen Risen OPTO CO., LTD.Bir çin led RGB ışık tedarikçisiBir şirket uzmanlaşmış açık yüksek güç LED lambalar, firmamız Shenzhen Huaqiang yer almaktadır Kuzey Internationa l tedarik merkezleri H6E058C LED. Biz uzman var üretim fabrikası Lambaderler, her ürün kaliteli lümen ve geçti uluslararası belgelendirme ROHS, SAA, daha yüksek lümen bir ürünü her 100lm. Görünüşte, bizim LED lamba, şık, zarif tasarımı tasarım. Açık deneyim, düşük güç tüketimi elde etmek için keskin Opto armatürler, Çevresel şartlar, her lamba ömrü bir olup, en fazla 50.000 saat olabilir LED reflektör fabrika çin.
  Biz her zaman kaliteye uygun inanç daha kazanmak, aynı zamanda iyi bir hizmet tutum kazanmak için inanıyorum müşterilerinin güven. Biz ürünlerimizi ve fiyatları hakkında bilgi almak garanti can 24 saat içinde cevap vermek, bizim personel her biri son derece eğitimli, kullanabilirsiniz Sorgunuzla cevap İngilizce akıcı, satış bilgilerinin tam koruma, fikir ve tüm özel bilgilerinizi tasarlayın.
  Biz, lambalar çok çeşitli açık çim lambaları, sualtı lambaları, duvar lambaları, parça ışıklar, sensör Işıklar, rgb sensörü ışıkları, smd Spot, koçanı sel ışık, RGB sel ışık ve diğer dış aydınlatma.
  Shenzhen OPTO CO Risen., LTD.Açık Peyzaj ışık tedarikçisi led, hoş geldiniz!
 http://www.outdoorlightingsupplier.com/

没有评论:

发表评论