2015年9月4日星期五

Shenzhen OPTO CO Risen., LTD., Ünlü Çin sel ışık fabrika açtı.

  Shenzhen Risen OPTO Co, Ltd 2009 yılında kurulmuş, ünlü bir Çin sel ışık fabrikası ve bir Alüminyum Alaşımlı Taşkın Işık Üreticiler led yüksek güç dış aydınlatma üretim teknolojisi şirketi bir odak noktası. Biz şirket logosu ayarı başında kere Şirket görüntünün özelliklerine uygun, sağlıklı, parlak, çevre koruma ve kurmak; Şirketin sembolü grafik doğrultusunda anlam arayışında, biz çevre dostu bir fikrin adına ve yansıtan firmamız, çevre koruma teşvik ve çevreyi korumak için sosyal sorumluluk isteyen ağaçlardan anlamına gelen "orman" düşünüyorum. Ağaçların arıtma formu ile, sosyal birlikte ilerlemeye firmamız adına değil, aynı zamanda ileriye adına ve yukarı parlak bir gelecek, çok dinamik ve itiraz değil sadece, iki üçgen içine değiştirilmesi.

  Shenzhen Risen OPTO Co, Ltd 'İngilizce adı telaffuz "ses" ya da "anlam" açısından, çok yakın "Risen" şirketin çince adıyla, "Risen" bir uyum ve birlik ulaşmış, çok elverişli kurumsal imaj ve tanıtım yayılmasına. İki zümrüt yeşili üçgenler parlak ve daha iyi bir geleceğe sahip hayatın canlı ve ağaçların arasında, umut dolu mecazi anlam sembolize ve firmamız simgeleyen, kombine ayıklamak!
  Firmamız bu "Çin Malı" sel kendi tasarım ve yüksek güç açık lamba kalıp üretimi vardır, kalite biz sıkıca bu goog inanıyorum firmamız her zaman ilk görev olarak ürün kalitesi olmuştur, toplumu garanti edilemez kaliteli sosyal hayatta kalmak için son sözü!
      Biz de açık Peyzaj ışık tedarikçisi açtı ve firmamız mükemmel kalite, mükemmel şekli Projektörler, gömülü ışıklar, duvar lambaları ve diğer yüksek güç dış aydınlatma ürünleri vardır, hoş geldiniz gömülü yeraltı ışık tedarikçisi açtı!
     http://www.outdoorlightingsupplier.com/


没有评论:

发表评论