2016年1月15日星期五

İş yeni model: PPP LED dış aydınlatma geleceği için geçerlidir

          Shenzhen OPTO CO Risen., Ltd,Sel LED Işık ÜRETİCİLER,led duvar yıkayıcı ışık tedarikçileri,led smd 5730 sel ışık.Kağıt kalem koymak için, ve 2015 veda zamanı daha yakın olmuştur. Ben saymak ve şu anda özetlemek için hayatın her kesiminden rutin bir eylem haline gelmiştir inanıyorum, aydınlatma sektöründe de böyledir. Durumun gelişimi bir özetini yapmak LED dış mekan aydınlatma için bir kelime varsa 2015 yılında, kalbinin kelime nedir?
         "Akıl" yazarın kalbinde cevaptır. Neden bu kadar demek? Bu dönem, açık LED aydınlatma rasyonel envanterinde anahtar kelimelerin bir dizi bize bildirin.
Maliyet odaklı: nasıl azaltabiliriz?
          Bay Zhou Xuejun dediği gibi 2015 aydınlatma fiyat savaşı, şiddetli olarak tarif edilebilir LED:. "Böyle fiyat maliyet dönüşüm LED ürünleri dikkate alınarak daha fazla uygulama geliştirmek için beklenen satış lira zaten birlikte ek olarak, CSP (çip flip çip teknolojisi ile ölçek paketi) etkin bir şekilde maliyetini düşürür, yakın gelecekte çok önemli bir gelişme olacaktır. LED sanayinin geleceği rekabetin altına bir acele, ama Yongpangaofeng yarışması değil. Ne kadar gelecek değişim trendi, işletmenin maliyetini azaltmak için nasıl ışık kalitesi peşinde asla değişmeyecek. "
          Ve talebin daha da genişlemesi ile, daha da fiyat indirimi için güçlü bir talep olacaktır. Yani, maliyet, fiyat, hala bir sonraki adıma gelişimini etkileyen önemli faktörlerden biridir. Peki, sorun ürün kalitesini sağlamak için değil, aynı zamanda maliyetleri azaltmak için değil, sadece geldi? Kurumsal nasıl dengelemek için?
          Ankete göre, şimdi temelde en azından pazar payı% 60 için, Jiangsu ve Zhejiang bölgesinde yoğunlaşmıştır (kutuplar üzerinde 8 metre yüksekliğinde) yüksek kutup ışıkları. Gaoyou City, Jiangsu Province, yüksek kutup sokak lambası sanayi grubu kurdu. Yakın vb Baoshan Demir ve çelik, çelik, için Gaoyou lamba üretim işletmeleri, vb destekleyen sanayiler, yerel imalat sektörü için uygun, bazı büyük lamba direği sağlar ve hangi tamamlandıktan hammadde, galvanik, sprey, tedarik kolaylaştırmak için Lamba kapağı yerel kalıpta olması ve kalıplama döküm olabilir. Yüksek kutup lamba sanayi kümelerinin avantajları vardır çünkü Jiangsu ve Zhejiang alanı, muharebe grupları büyük ölçüde üretim maliyetini düşürür ve fiyat avantajı olur.
İş modeli: PPP yeni model
          PPP iş modeli de gerçekten çok ne farkı var sıcak ama kasvetli çıkış "EMC" modunda kadar biraz şaşkın ve kızartma söyledi? Bu Mayıs'ta bu yıl sabit konuşma artırmak için 25 akşam dikdörtgen aydınlatma planları yayınlandı, duyuru süresi dikdörtgen aydınlatma şirketi, olmayan halka arz sermaye toplamak, 1.000.000 hisse senedi aşmaz beş spesifik hedef aşmamak niyetinde gösteriyor toplam 91071750000 yuan aşan PPP tabanlı aydınlatma enerji tasarrufu hizmeti projesi için niyetinde ve likidite yapmaz. Bu iş modeli gerçekten LED aydınlatma için de geçerli mi?
İklim birini yakışmıyor Çinli yavaş gelişme ve risk haline Enerji yönetimi sözleşmesi .. Temelde çeşitli şekillerde tezahür bir teknoloji risk; İkinci ürün kalite risk; Üçüncü girişim sermayesi ise; Dördüncü ödeme riskidir. Yeni PPP modu, şehirler ve kasabalar, kamu borcunun kontrol inşaat fon mali baskıyı azaltmak için, sosyal sermayenin stok canlandırmak için, sosyal sermayenin derinliği odaklanan halk yatırımı, canlılık kıvılcım ama Hükümet işlevini değiştirmek ve mali ve vergi sistemlerinde reform teşvik etmek çok iyi de var.
Envanter özeti
          Dış mekan LED aydınlatma için, çıktıktan sonra erken giderek kasvetli EMC modu, PPP yeni mod, bazı aydınlatma mühendislik şirketi de PPP modelinin iş operasyona katılan pozitif dikkat ve bir aydınlatma mühendislik ve aydınlatma işletmelerin bazı yeni umut yapmak gibi görünüyor Daha fazla gelişme alanı ve şirket için fırsatlar. Aynı zamanda yeni bir ekonomik norm altında, işletmenin hayatta kalma ve bilinç gelişimi daha olumlu olduğunu göstermektedir.
Daha fazla bilgi giriniz: http://www.outdoorlightingsupplier.com/

没有评论:

发表评论