2016年1月20日星期三

LED akıllı sokak lambası insan yüzü ve otomatik alarm belirleyebilir

         Shenzhen OPTO CO Risen., Ltd, led sel ışık çin toptan,Çin sel ışık led fabrikası,led reflektör fabrika çin.Bir çocuk yanlışlıkla kayıp Eğer bu sadece büyük bir hata olurdu sahnede bir teknik parça olduğunu düşünüyorsanız, kentin bulutlar hızla akıllı yol lamba, yüz tanıma, izleme ve konumlandırma ve LED sadece aracılığıyla, kurtarmak. 18, Hunan özkaynak değişim standardı kurulu Ltd Hunan Guoqin Doğu Elektronik Mühendisliği Co, resmen, olay yerinde gazetecilere Changsha ana iş bu yüksek teknoloji şirketi biridir akıllı aydınlatma bu tür hizmet vermektedir bilgi verildi.
         Örnek çalma Şirketimizde, muhabir bu büyülü bilgelik Sokak gördüm: Bir lamba üst genel görünüm ışıklar ve sokak lambaları LED fark, farklı, alt ucunda bir yüksek çözünürlüklü kamera ile üst akıllı sokak lambasının bu tür, lambası direği bir elektrikli bisiklet ve kazık şarj buhar elektrikli araba bağlı olduğu bir sokak lambası çubuğun orta pozisyonu canlı TV yayını izleyebilirsiniz kakma ve Wi-Fi HD ekrana gönderiyor.
         Zhang Wangxi, şirketin başkanı, sokak lambalarının bilgelik mobil çip ile donatılmıştır ve tüm ışıklar ağ üzerinden bağlı olduğunu söyledi. Aydınlatma işlevinin yanı sıra sokak lambasının işlevinin yanı sıra, ek bir GPS fonksiyonu da sokak lambası ve şehir alarm sistemine bağlanabilir. Bu şehir hemen kaçırılan çocukların kez sokak lambaları can alarm, akıllı yüz tanıma giriş sistemi tarafından 24 saat, sürece bir sokakta, sokak lambası, akıllı ve ağ yol açarsa söylemektir. Zhang Wangxi giriş, laboratuvar deneyleri, aynı kentte, kişiyi sadece 2 saniye hızlı bulmak için bir yer bulmak için olduğunu göstermektedir.
          Konumu çok daha fazla sokak Hikmet izleme, ek olarak, aynı zamanda aydınlatma sağlayabilirsiniz daha enerji tasarruflu ve çevre dostu; kentsel hava kirliliği tespiti, sensör tarafından gürültü tespiti; ve araç izlemek için; sensöre bağlantılı belediye tesisleri izleme ... "nin, sokak aydınlatma Butler bir kent haline gelmiştir izleme aralığındaki her şehrin tüm rögar kapağı hareket olarak, kameranın geçmiş gerçek- dönecek sürece, sensörlerle donatılmış kapakları zamanlı izleme, aynı zamanda yönetim personeli de mobil e-posta, e-posta bildirimi aldı "dedi.
          Sokak lambası, en yoğun kentsel altyapı şeylerin en yaygın kentte dağıtılan, en tekdüze internet, kullanımı ve iyi sokak aydınlatma pazarı, en etkili ve en olası taşıyıcısıdır. "Ren aylak aylak Weigong, Hunan Genel Sekreteri toplumu aydınlatma, şunları söyledi: "Gelecek dış aydınlatma ürünleri, kişiselleştirilmiş ve zeki olması, teknolojik yenilik, bu dalga, yol aydınlatması için daha fazla alan ve pazara götürecek eğilimi LED. Dış aydınlatma LED derinlemesine kent binasının bilgelik, parlak bir gelecek var. "
Daha fazla bilgi giriniz:http://www.outdoorlightingsupplier.com/

没有评论:

发表评论