2016年1月17日星期日

SONY akıllı ampuller itin işlev "" fantezi "dir

         Shenzhen Rsien OPTO co., Ltd, çin led RGB ışık tedarikçisi,24VAC Giriş Gerilimi LED RGB TAŞKIN Işık,led lamba armatürleri tedarikçisi.Son zamanlarda, SONY en son akıllı cihazları piyasaya, bir akıllı ampuller, ama onun işlevi sadece aydınlatma çok basit olduğunu
         Şu anda sözde akıllı ampuller o Toshiba'nın LED teknolojisini kullanıyor zamanlayıcı veya uzaktan anahtarı, bu ürünlerin çoğunluğu kontrol akıllı telefon bağlanabilir, çok zengin.
         Ancak, siyah teknolojiye Sony'nin akıllı ampuller, sadece eylem, nem, parlaklık ve sıcaklık sensörü de dahil olmak üzere sensörleri, her türlü ev sahipliği yapmaktadır. Buna ek olarak, aynı zamanda dahili bir kızılötesi kumanda, hoparlör ve mikrofonlar, SONY bile akıllı ampul microSD kart yuvası fiş vardır.
         Sensörlerin çeşitli yardımı ile, Odaya yürümek bile otomatik makine mesajı oynatmayı yanıtlayan telefon, yanar müzik çalabilirsiniz.
Ayrıca bu akıllı aydınlatma da ev alarm sistemi bağlı ve bu hepsi sadece telefonda tüm yapılabilir bile, bir walkie talkie, termostat kontrolü olarak hareket edebilir.
         Ama şimdi bu ürünün Japon pazarı sadece bu yılın ikinci yarısından dünyasına başlayabilir olduğunu. 
Daha fazla bilgi giriniz:http://www.outdoorlightingsupplier.com/

没有评论:

发表评论