2016年1月18日星期一

Yeşil aydınlatma promosyon ölçüde karbon emisyonunu azaltacak

         Shenzhen Ltd OPTO Co, Risen,çin led RGB ışık tedarikçisi,24VAC Giriş Gerilimi LED RGB TAŞKIN Işık,led lamba armatürleri tedarikçisi."2020 yılına kadar, Çin'in yarı iletken aydınlatma sanayi çıkış değeri, enerji tasarrufu ve emisyon azaltma büyük ölçüde elverişli, bir trilyon yuan aşması beklenmektedir." Milli yarı iletken aydınlatma mühendisliği araştırma ve geliştirme ve Sanayi İttifak Genel Sekreter Yardımcısı Ruan Haziran söyledi.
         Yarıiletken (LED) aydınlatma da akkor lamba, floresan lamba ve devrimden sonra bir ışık kaynağı takip, katı hal aydınlatma denir. Veri gösterileri, ortalama bir gün aydınlatma hesaplama altı saat göre, bir lamba akkor lambalar, karbondioksit emisyonları 107,3 ​​kg azaltarak, 76,65 kW elektrik tasarrufu konusunda bir yıl tasarruf kömür 26,83 kg ile karşılaştırıldığında aynı aydınlatma LED ışıkları; ve bir yıl ile karşılaştırıldığında aynı aydınlatma floresan lambalar kömür 13.68 kilogram tasarruf 40 kW ve karbondioksit emisyonu 42,75 kilogram ile ilgili elektrikten tasarruf edebilirsiniz.
Çünkü enerji tasarrufu, çevre koruma, uzun ömürlü ve geniş uygulama, yarı iletken aydınlatma enerji tasarrufu ve çevre koruma endüstrisi önemli bir alandır ve Çin'de önemli bir stratejik endüstrilerden biridir. Son yıllarda, uluslararası düzeyde Çin'in yarı iletken aydınlatma anahtar teknoloji açığı aynı zamanda yüksek verim peşinde, daha küçük hale geliyor, on-demand aydınlatma ve ileri aydınlatma ötesinde alternatif ile LED aydınlatma.
          Şu anda, teknolojik devrimler ve teknolojik yenilik farklı yönlerini tüm LED aydınlatma sektöründe zincir hızla yenilediğini. Malzemeler, yeni alt tabaka malzemeler ve hızla teknoloji ilerleme içinde; aydınlatma uygulamalarında, ürün fiyatı, güvenilirlik ve yoğunlaşmıştır yenilik ışık kalitesini artırmak; aydınlatma görsel olmayan yönleriyle, LED biyolojik, tarımsal, tıbbi, UV çalışmanın hızlı bir gelişme; sanayi araştırma, yapı malzemelerinin kombinasyonu ve ışık ilerleme açtı; akıllı aydınlatma en yüksek profilli alan, teknoloji ve uygulama geliştirme hızlı ve vahşidir.
          Nguyen enerji tasarrufu etkisi giderek daha belirgin olduğu teknoloji sürekli devrimler ile, gazetecilere yaptığı açıklamada, endüstriyel ölçekte genişletmeye devam ediyor ve uygulama alanları genişlemeye devam Ülkemizde aydınlatma sektöründe yarı iletken aydınlatma sektöründe lider konumunu ve geliştirme içine kurmuştur Kritik dönem.
2015, Çin'in yarı iletken aydınlatma sektörünün genel boyutu yüksek büyüme ivmesini sürdürmek için, yaklaşık 420.000.000.000 yuan, 2014 en% 21 yuan ile karşılaştırıldığında 350 milyar 700 milyon artış ulaşacak. Bunlar arasında, yaklaşık 15 milyar yuan epitaksiyal çip boyutu, yaklaşık 60 milyar yuan paket büyüklüğü, aşağı uygulama ölçeği yaklaşık 340 milyar yuan yükseldi.
          Aynı zamanda, yarı iletken aydınlatma sektöründe enerji tasarrufu ve sera gazı emisyon şiddetinin azaltılmasında önemli başarılar kaydetmiştir. 100 milyar kwh, karbondioksit emisyonlarının yaklaşık 90.000.000 ton tasarruf% 30 2015, LED fonksiyonel aydınlatma pazar penetrasyon oranı.
          Enerji krizine karşı 45 küresel tepkinin döneminde, çevre bozulması, nüfusun yaşlanması meydan, özellikle ülkemizin kayıyor ekonomik büyüme sürecinde yeni ekonomik norm, yapısal uyum ve endüstriyel yükseltme girer yarı iletken aydınlatma daha geniş kalkınma ihtiyaçları ve fırsatlar sunar.
         Sanayinin kendisinin gelişmesi açısından bakıldığında, LED aydınlatma sektöründe maliyet odaklı verimlilik / teknoloji / piyasada tahrik doğru kayıyor. Gelişme yeni aşamasında, LED aydınlatma daha akıllı dijital ve ağ aydınlatma daha verimli ve enerji tasarrufu, olacak.
          Ruan Haziran, analistler, akıllı aydınlatma gelişimi elektronik cihaz ve otomatik kontrol ve algılama teknolojisi ile kombine için uygundur, çünkü LED ışık kaynağının, demek ulaşmak kişiselleştirilmiş, aynı zamanda, konforlu, güvenli ve verimli, Daha fazla yönetim sistemi (% 30 tasarruf edebilirsiniz) ikincil enerji tasarrufu etkisi daha tasarruflu lamba enerjisi ile elde etmek. Bu nedenle, akıllı aydınlatma geleneksel aydınlatma aydınlatma sektörünün gelecekteki gelişimi kaçınılmaz bir eğilim değiştirin. Bu aynı zamanda daha büyük bir rol oynamaya enerji tasarrufu emisyon azaltma tanıtımında LED aydınlatma yapacak.
         Ulusal yarı iletken aydınlatma mühendisliği araştırma ve sanayi ittifak göre 2020 yılına kadar, Çin'in yarı iletken aydınlatma sektöründe,% 70 pazar penetrasyon oranı, festival, elektrik 340 milyar kwh 3.4 kat 2014, Three Gorges hidroelektrik santralinin yıllık üretim kapasitesi olduğunu tahmin .
Daha fazla bilgi giriniz:http://www.outdoorlightingsupplier.com/

没有评论:

发表评论