2016年1月18日星期一

LED aydınlatma pazarını genişletmek olacaktır Japon yeni politika

         Shenzhen Risen OPTO Co, Ltd,led sel ışık tedarikçisi,Alüminyum Alaşım Taşkın Işık ÜRETİCİLER,su geçirmez led lambaları tedarikçisi çin.Japon hükümetinin şu anda bir toplantı ısınmanın önlemler geliştirmek için 22 Aralık özel oturumu, "küresel ısınma önlemler teşvik etmek" ve en kısa sürede belirli bir plan ve stratejiler önermek için, Paris Anlaşması'nın polis 21 uygulamak tutun. Japon hükümeti, daha iyi bir ortam sağlamak için sera gazı emisyonlarını, hem de daha enerji politikasının giriş azaltmak umuyor.
          Başbakan Abe Shinzo dünyanın ısınma stratejisi cari kabine, ekonomik büyüme ve dünya ısınma stratejisinin en önemli konulardan biri olan çelişkili değildir ve uluslararası toplum birlikte çalışmak olduğunu söyledi.
         Japonya daha önce Doğu Japonya depreminden sonra, küresel ısınma politikası mücadele etmek, yeşil ve enerji tasarrufu oldukça çok olmuştur ve LED aydınlatma oranı popülaritesi, daha artırmak termal enerji üretim vb stratejisinin oranını azaltmak için.
         Bakanlık ise küresel ısınma önlemler teşvik etmek kurulmasına ilişkin 19 Aralık 1997 yılında Heisei olan Japon hükümeti birimi kurulmasından sonra "Kyoto Protokolü" küresel yeşil enerji politikalarını etkilemektedir.
          Bu aşamada, Japonya 2016 baharında, ve merkezi çevre göz önünde bulundurularak olacak, daha Japonya'da karbon emisyonlarını azaltmak için uygulanacak Japonya bağlı taslak yapmış 2015 yılında 17 Temmuz koymak için gidiyor, sanayi yapısı dikkate alınacaktır enerjinin korunumu reformu insanların bilincini uyandırmak, yön karar daha koordinasyon ve işbirliği için çalışmak değil, aynı zamanda küresel ısınmayla mücadele için daha fazla iş yapmak, promosyon etrafında, ulusal Japonya kendiliğinden hareketini, NPO organizasyonu ile umuyor. Yakıt hücreleri, güneş enerjisi, yeni enerji stratejisi oturumda, il enerji tasarruflu aydınlatma sistemi uygulaması iş sektörü ve ev sektörü Japon hükümet politikasının kilit noktalarıdır, kamu sektöründe bir olacak, gelecek olmalıdır daha pratik bir çözüm Japonya'da LED aydınlatma pazarını genişletmek için, yürütmek için, önemli bir yardım olması gerekir.
Daha fazla bilgi giriniz:http://www.outdoorlightingsupplier.com/

没有评论:

发表评论